Виктория Джумпарова и Бориса Тютюнджиева се сдобриха

Гласувайте за статията

Виктория Джумпарова и Бориса Тютюнджиева се сдобриха, търсят си ново гадже

Виктория Джумпарова и Бориса Тютюнджиева заровиха томахавката. След почти три месеца обиди двете манекенки изненадващо се прегърнаха и обявиха, че са първи приятелки.

Зрителите изумени наблюдаваха сборен клип от най-големите им изцепки. Виктория хулеше Бориса за хигиена, начин на живот, поведение и дори актьорски талант. Манекенката от своя страна хвърляше камъни по колежката си, като намекна, че е работила на улицата в Италия.

Виктория и Бориса се сдобриха

Виктория и Бориса се сдобриха

След като видяха как са се изложили пред всички, Виктория и Бориса се погледнаха и си стиснаха ръцете. Колкото и да е невероятно двете манекенки се разбраха без много шум и нерви.

Бориса реагира с чувство за хумор и на шегата на Виктория. „Когато работехме двете в Италия, Бориса ми завиждаше, защото бях на съседката плочка, а имах повече клиенти от нея“, пише „БГ риалити“.

Двете дори се шегуват, че си търсят заедно гаджета

Двете дори се шегуват, че си търсят заедно гаджета

Накрая Виктория Джумпарова и Бориса Тютюнджиева се помириха и си казаха, че съжаляват. Вместо драми и скандали, двете се проявиха като дами и подходиха с уважение една към друга.

Манекенките се разбраха, че след края на играта трябва да изгладят отношенията си и да решат дали ще излезе от познанството им приятелство. А междувременно обявиха, че си търсят ново гадже и дори пуснаха обяви с изискванията си. На които със сигурност малцина не отговарят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар