Виктория Бекъм заработва повече от мъжа си

Гласувайте за статията

Бившата спайска печели повече от световноизвестния си мъж Дейвид Бекъм. Бременната за четвърти път модна икона, развива доста успешен бизнес и подпомага значително семейния бюджет. Виктория се изявява като дизайнер и може да се похвали с много богата клиентела. Сред клиентите на амбициозната бивша певица са известни холивудски величия.

Оказва се, че приходите й от изминалата година са дори по-високи от тези на Дейвид Бекъм, който също може да се похвали, че печели доста добре. Според данните в медиите, звездната двойка е реализирала повече от 20 милиона британски лири печалба, приходи от хонорари, реклама и подписани договори. Всеобщото мнение беше, че футболистът е главният финансов “двигател” в семейството, но фактите не говорят в негова полза.

Скоро звездното семейство ще се увеличи с още един член, което ще е четвъртото им общо дете. Бременната дизайнерка се оплаква пред медиите, че вече нищо не й стои добре и ходи с едни и същи дрехи. На кралската сватба, тя показа точно обратното, като демонстрира, както винаги, изключителен вкус. Тоалетът й беше лично нейно дело в стилен тъмно син цвят, а Дейвид елегантно й акомпанираше в красив черен костюм.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар