Виктория Бекъм с най-кофти силикон в шоубизнеса (Снимки)

Виктория Бекъм с най-кофти силикон в шоубизнеса (Снимки)
5 (100%) 1 vote

Виктория Бекъм се усети и махна кофти имплантите си

Виктория Бекъм винаги на върха. Дори в негативни класации. Този път е поставена там заради силиконовия си бюст. Факт е, че почти всички представителки на нежния пол в шоу бизнеса са се изкушавали и са лягали под скалпела на пластичните хирурзи. И не само те. Красиви, млади и не толкова млади артистки, телевизионни водещи, певици са с корекции на гръдната си обиколка. Но не винаги пищното силиконово деколте буди възхищение.

Виктория Бекъм

Виктория Бекъм

Понякога „притежателките” му изглеждат доста комично, но да не говорим и за други последици. Случва се тежащи няколко килограма гърди да предизвикват и здравословни проблеми, но не това е днешната ни тема.

Сега говорим за гротексно изглеждащия силиконов бюст на известните дами. С помощта на bgreality.bg се опитахме да направим своеобразна класация на най-зле и нескопосано изглеждащи гърди след хирургическа корекция. Въздържаме се да коментираме какви са причините за този нелицеприятен резултат.

Гледайки снимките, всеки може да се убеди кой как изглежда, затова класацията ни ще е малко условна. И така, кой води списъка на нашата класация. Определено Виктория Бекъм. В началото още започнахме с нея не само защото бившата спайска и настоящ дизайнер обича да е на върха, а защото тя е изглеждала като порно кукла със своя силиконов бюст. Гледайки напомпаните й гърди имаме чувството, че си е сложила две футболни топки.

Но макар и съпруга на известен футболист като Дейвид Бекъм, изглежда меко казано смешно. Все пак интелигентната жена се е осъзнала и вече се е разделила с „топките”.

Достойно място в нашата своеобразна класация държи Тара Рийд, чийто бюст изглежда доста шокиращо – всяка гърда си има своя собствена позиция.

И бюстът на Бритни не стои по-добре, а при Тори Спелинг направо се объркваме за формата на женския бюст. При Кендра Уилкинсън ни се струва, че двата импланта са различни, а гърдите на Донатела Версаче предизвикват асоциации за желе.

Стигнахме до почетното шесто място, до „немирните” гърди на Кортни Лав, които често менят формата си. Не го докарва на форми и реалити звездата Бетани Франклен, а кожата на екзотичната Пола Абдул едва удържа тежеста на изкуствената плът.

Дългия списък завършваме с Коко Остин, отблъскващи и нелицеприятни са и нейните силиконови гърди.

Списъкът е доста по-дълъг, но спираме дотук. Явно човешката суета е безкрайна и непредвидима.

Бетани Франкел

Бетани Франкел

Бритни Спиърс

Бритни Спиърс

Донатела Версаче

Донатела Версаче

Кендра Уилкинсън

Кендра Уилкинсън

Кокио Остин

Кокио Остин

Кортни Лав

Кортни Лав

Пола Абдул

Пола Абдул

Тара Рийд

Тара Рийд

Тори Спелинг

Тори Спелинг

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар