Вики от Мастило в снимки – от срамежливка в поп звезда

Вики от Мастило в снимки – от срамежливка в поп звезда
5 (100%) 1 vote

Вики от Мастило преди и сега–вижте как се промени през годините

Вики от Мастило прикова погледите на феновете си при промотирането на новия си видеоклип към песента „Ела, ела”. Срамежливката, която стартира преди години с бандата си, днес е истинска жена–привлекателна, очарователна и дори фатална за повечето почитатели на групата.

Вики от Мастило, или Виктория Терзийска, както е истинското й име, се превръща в лице на новосъздадената поп банда Мастило през 1999 година. И вече почти петнадесет години красивата вокалистка на групата продължава да печели симпатиите на публиката. Популярността й е толкова голяма, че при споменаване на думата Мастило, пред очите на всички изниква образа на красивата Вики.

Вики от Мастило преди и сега

Вики от Мастило преди и сега

А тя наистина е много, много привлекателна. Момичето, което преди години впечатляваше с топлия си кадифен глас и нежната си фигура, солистката на групата, наричана с любов „Момичето с кафявите очи”, днес се е превърнало във фатална и покоряваща с обаянието си пантера. Топлото кафяво в закачливите й очи още го има, но вече е с много и влудяващи мъжете нюанси.

От момиченце с плитки се превърна в красива жена

От момиченце с плитки се превърна в красива жена

Което не пречи на красавицата да боготвори колегите си от състава и да е готова на всичко за тях. И дори малко да й е криво, че не я възприемат по момчешки наравно с тях, а все по-често й отдават полагащото се за привлекателна красива жена уважение.

Вики от Мастило продължава да се изявява на поприще, което й е най–скъпо – музиката. Завършила специалност „журналистика” в Софийския университет, тя използва и тези си знания при участията си в музикалните формати „Гласът на България” през 2011 и 2013 година. Снима се и в телевизионни шоута и дори се изявява и като актриса.

Но истинската страст на Вики от Мастило си остава музиката–тази, която тя сама създава и изпълнява, тази, чрез която намери своето място в живота и кариерата си. И любовта в сърцата на феновете си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар