Вижте звездите от „Бар Наздраве“ днес

Гласувайте за статията

Хитовата поредица отбеляза 30 години от създаването си

Хитовия сериал „Бар Наздраве” вече повече от 30 години не слиза от малкия екран. Култовата поредица продължава да е сред най-гледаните сериали, а мнозина се чудят, как ли изглеждат звездите от лентата днес.

Актьорът Тед Дансън продължава да снима

Актьорът Тед Дансън продължава да снима

Екранният разбивач на женски сърца Сам Малоун и до днес продължава успешно да се изявява в киното. Макар и поостарял Тед Дансън е сред най-големите звезди в Холивуд. И продължава да се изявява в различни сериали.

Шели Лонг се оттегли от киното още преди години

Шели Лонг се оттегли от киното още преди години

Актрисата Шели Лонг, която изигра ролята на русата красавица Даян Чеймбърс се оттегли от киното още през 2000 година. Сред последните участия на актрисата е „Семейство Брейди“ и „Фрейзър“.

Риа Пърлман почти не се е променила

Риа Пърлман почти не се е променила

Половинката на Дани де Вито Риа Пърлман стана мегазвезда с ролята си на Карла Тортели. И макар да има сравнително малко роли в киното прави наистина запомнящи се роли, в различни комедии като „Матилда“. Миналата година Риа изненадващо обяви, че се развежда с Дани Де Вито. Двойката има три деца – две дъщери и син.

Феновете на поредицата със сигурност си спомнят и запомнящите се роли, които направиха Кърсти Али и Келси Грамър. Днес Кърсти почти не се изявява в киното, но за сметка на това почти не слиза от екран заради риалити форматите, в които не спира да участва. Що се отнася до екранния Фрейзър Крейн, след края на „Бар „Наздраве“ той получи собствено шоу, а също и покани за различни участия. Освен комедията „Фрейзър“, Грамър успешно се изявява и в „Топ новинари“, а също и в драматичната поредица „Шефът“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар