Вижте световноизвестните екшън звезди в началото на кариерата им! (Галерия снимки)

Брус Уилис е имал удивително буйна прическа, Клинт Истууд е бил истински красавец

Имената на Брус Уилис, Арнолд Шварценегер, Джеки Чан и още цял куп Холивудски звезди са добре познати на феновете на класическите екшън филми. За радост на почитателите си, въпросните знаменитости продължават да снимат филми и сега, след като вече са се утвърдили на филмовия небосклон.

Брус Уилис е неразпознаваем с дългата си коса
Брус Уилис е неразпознаваем с дългата си коса

Нещо повече, всеки един от тях се е превърнал в емблема с визията и ролите си. Как са стояли нещата преди години обаче? Когато всички тези мъжаги са били тепърва прохождащи в света на филмите? Специално за вас от kliuki.net събрахме галерия с някои от най-емблематичните Холивудски актьори, спасявали неведнъж света във филмите си. На въпросните кадри любимците ни са все още изграяващи млади звезди. Някои от тях няма да е трудно да разпознаете, докато за други ще ви се наложи да впрегнете повечко въображение.

Като за Брус Уилис например. Звездата от „Умирай трудно“, прочул се с гологлавата си прическа, не винаги е изглеждал така. Всъщност преди години Брус е притежавал завидна грива. Клинт Истууд пък е бил истински сърцеразбивач и красавец, ако съдим по кадъра от фитнес залата. Разгледайте цялата галерия със снимките на екшън звездите като млади и преценете колко от тях са успели да запазят младежкия си чар и до днес.

1 коментар
  1. Junepher казва

    Awesome you should think of sotmehing like that

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.