Вижте сръбския еквивалент на родните плеймейтки

Гласувайте за статията

Тияна Джуричич и Ивана Сирена са истински хит в нощните заведения на западната ни съседка

В последните години думата „плеймейтка“ навлезе все по-често в родния език. Обикновено феновете я използват, за да опишат придобилите бърза слава момичета, известни с това, че са известни. Чиято основна цел е да си намерят спонсор, който да ги издържа. Съвсем естествено, всички тези момичета имат солидно количество пластични подобрения по себе си – силикон в бюста и в устните, имплантиране на скули, операции на носа.

Това са сръбските еквиваленти на родните плеймейтки

Това са сръбските еквиваленти на родните плеймейтки

Някои обаче откровено прекаляват с тези корекции. Тияна Джуричич и Ивана Сирена са сред най-актуалните сръбски плеймейтки. Наричани още „кралиците на силикона в Белград“, двечките буквално взривиха онлайн пространството. И докато родните плеймейтки все още се стараят да не прекаляват твърде много с пластиките, сръбските им колежки очевидно залагат на максимата „Колкото повече, толкова повече“.

Накипрени в оскъдни дрешки, с крещящи тюркоазени лещи, екстеншъни и разбира се, доволно количество силикон както в устните, така и в бюста, Тияна и Ивана не остават незабелязани в нощните барове, които посещават, видяха от hotarena.net. Любопитното е, че въпреки откровено стряскащият им вид, голяма част от интернет потребителите не виждат нищо лошо във вида им. „Просто се поддържат момичетата, какво лошо“, разпалено обясняват форумци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

2 коментара to “Вижте сръбския еквивалент на родните плеймейтки”

 1. Tedi

  Дек. 19. 2013

  GROTESKI.Na na Balkanskia poluostrov kicha e Zar!

  Reply to this comment
 2. Kari

  Дек. 22. 2013

  Помоооооощщщщщ……………….въркулаците идват….Мили Боже това верно жени ли са или някакви клонирани шимпанзета…

  Reply to this comment

Добавете коментар