Вижте снимката, която събра 30 000 лайка за 12 часа

Вижте снимката, която събра 30 000 лайка за 12 часа
5 (100%) 1 vote

Сръбска красавица направи фурор в мрежата

Сръбска красавица предизвика масова истерия в социалната мрежа. Певицата Емина Яховик Сандал се превърна във Фейсбук звезда, след като нейна снимка бе харесана 30 000 пъти за по-малко от 12 часа!

Емина е много активна в социалните мрежи. Тя редовно споделя с почитателите си интересни фотографии и призовава своите фенове да гласуват за нейните кандидати в музикалното шоу Х-фактор, където е ментор и съдия.

Последните снимки на хубавицата предизвикаха истински фурор в мрежата. А Емина обра овациите, след като демонстрира убийствена фигура в бяла рокля и така спечели повече от 30 000 харесвания, пише daily.mk.

Сръбска певица стана Фейсбук звезда

Сръбска певица стана Фейсбук звезда

Яховик придоби голяма популярност, след като се омъжи за турската музикална звезда Мустафа Сандал. Връзката им предизвика скандал в Сърбия, а пищната им сватба повод за клюки седмици наред. Двойката има двама сина, а Емина, освен в Сърбия се изявява успешно и в Турция. Тя заснема няколко песни и на турски език. Участва и като актриса в турски сериал.

Eмина събра 30 000 харесвания за по-малко от 12 часа

Eмина събра 30 000 харесвания за по-малко от 12 часа

В момента тя е член на журито в музикалното шоу „Х – фактор”. Винаги преди всяко излъчване на живо на предаването, Емина публикува свои снимки в профила си в социалните мрежи и непрекъснато агитира феновете си да подкрепят нейните кандидати за приза на предаването.

Последната й публикувана фотография предизвика фурор в мрежата и би рекордите по харесвания, като за кратките 12 часа събра 30 000 лайка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Вижте снимката, която събра 30 000 лайка за 12 часа”

  1. haha

    ян. 25. 2014

    абе, неграмотници… името ие емина яхович, а не яховик, тъпанари!

    Reply to this comment

Добавете коментар