Вижте принцесите на Коцето на плажа

Фолк певецът Константин умили мрежата.

Известният изпълнител сподели нови снимки от лятната си ваканция На тях двете жени на певеца позират за снимки. И буквално умилиха мрежата.

Принцесите на Коцето умилиха мрежата
Принцесите на Коцето умилиха мрежата

„Принцеси“, „Какви красавици само“, „Прелестни създания“, „Хубавици“, пишат форумци.

Много от потребителите смятат, че дъщерята на Коцето е най-красива сред звездните деца у нас. Малката чаровница открай време е любимка и на феновете на певеца. Дори щерката на Николета, която мнозина обявиха за втора Сури Круз, не успя да засенчи русата чаровница на Коцето.

Малката  Мариана трогна всички
Малката Мариана трогна всички

Междувременно гордия баща и съпруг не пропуска случай да се похвали с жените на живота си. Константин редовно пуска снимки с тях, демонстрирайки колко ги обича.

Тези дни Коцето сподели снимки от ваканцията със семейството си на плажа. Тримата заминаха за седмица на море, а певецът се отдаде на простичките радости да бъде баща и съпруг. Все пак изпълнителят не пропусна да заснеме и най-скъпите семейни моменти. Като любимото му занимание бе да снима двете си принцеси.

Почитателите на певеца заявиха, че дъщеря му все повече заприличва на майка си и е станала истинска госпожица. Надя също отнесе редица комплименти, че от ден на ден заприличва все повече на момиченце.

В публичното пространство упорито се шушука, че щастливите съпрузи смятат да подарят на малката Мариана братче или сестриче. И че певецът се надява този път да се сдобие и със син.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.