Вижте Преслава и Петко като двойка! Яна се побърква от ревност заради тези снимки

Преслава и Петко Димитров изглеждат щастливи и влюбени, а ресторантьорът направо сияе от любов по фолк дивата

преслава-петко димитров
Преслава и Петко влюбени

Преслава и Петко Димитров имаха бурна и страстна връзка преди 5 години, която обаче още не дава мира на новата жена до ресторантьора – Яна Акимова.

Kliuki.net попадна на стари фотоси на певицата и Петко, където двамата изглеждат щастливи и влюбени, а Петко направо сияе. Той изглежда доста по-млад и дори по-чаровен, а Преслава е с онзи блясък в очите, който отдавна е угаснал.

Може би именно затова и Яна толкова се дразни на тези стари снимки на бившия си.

„Като го видя с оная фолкаджийка, и ми призлява. Не мога да разбера какво е харесвал в нея и как въобще си е позволил да ходи с чалгаджийка“, пръскала огън и жупел ревнивата Яна Акимова, отскоро – Димитрова.

Близки до Преслава обаче твърдят, че именно Петко е бил голямата й любов и въпреки че много я наранил, тя дълго не можела да го забрави. Припомняме, че двамата се разделиха, след като фолк дивата го хвана на калъп със сервитьорка в едно от заведенията, където беше управител.

Оттогава певицата отказва да говори в интервюта за връзката си с него или за когото и да било друг. „Достатъчно съм била наранявана. Отдавна съм се отказала от любовта“, споделяла е Преслава.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.