Вижте още снимки от сватбата на Люси Иларионов (когато е слаб)

Гласувайте за статията

Едно от последните официални събития, на които помним Люси в старата му форма, е собствената му сватба

Люси заедно с Преслава

Люси заедно с Преслава

На 23 септември 2006 година Люси сложи край на ергенския си живот като сключи брак с манекенката Преслава. Тази дата беляза и краят на сексапилния млад мъж, когото хората познаваха от момчешката група Ъп Даун. Няколко месеца след пищното тържество в град Кула Преслава подава молба за развод, а Люси започва да качва килограми с ужасяваща скорост, за да стигне днешното си тегло от 170 килограма.

Самият режисьор преди няколко дена призна, че именно мъката му по голямата му любов, както неведнъж е наричал бившата си съпруга, е причина да започне да търси утеха в храната. Как обаче започва всичко? Историята на Люси и Преслава е като от приказките. Срещнали се на светско събитие и както Люси признава, било любов от пръв поглед. Поне за него. Последвало светкавично предложение за брак и още по-светкавична сватба.

Специално за церемонията Люси написа популярния си и до днес „Химн на младоженеца”, а самото тържество е било истински празник на любовта, свидетелстват гостите. Булката била приказно красива, а младоженецът сияел от щастие. В небето били пуснати десетки гълъби, символ на любовта на двамата млади. Която, за съжаление, приключи толкова бързо, колкото и започна.

В Галерията ни можете да видите още снимки от сватбата на Люси!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар