Вижте новия силикон на Мартина! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Слави Трифонов зарадва танцьорката Мартина Огнянова с 600 кубика силиконови импланти за рождения й ден

Мартина

Мартина с нов силикон

Мартина Огнянова се сдоби с чисто нови силиконови импланти, мил подарък от възлюбения й Слави Трифонов. Гологлавият шоумен лично платил на най-добрия хирург, който да уголеми бюста на благоверната му. Подаръкът бил по случай рождения ден на Мартина на 2 март.

Именно това се оказва и причината да не виждаме Огнянова в „Магаданс Предизвикателството“. На красавицата й бил нужен един месец, за да се възстанови, а подобни усилени целодневни тренировки са строго забранени след операция.

600-те кубика обаче не й тежат да продължи да си танцува с балета по време на откриването и закриването на „Шоуто на Слави“. Именно там видяхме новата й придобивка, за чиито размер се твърди, че лично Слави е избрал.

Мартина

Мартина преди операцията

Водещият не си падал по твърде напращял и неестествен бюст, писа „Всеки ден“, цитиран от HotArena.net. Все пак предишният миниатюрен размер на бюста също не устройвал Дългия и затова с охота й поръчал нови гърди.

Друга причина Мартина да не е в „Магаданс Предизвикателството“ е именно топлата й връзка с шефа. „Ако участваше наравно с другите танцьорки, щеше да се спекулира с оценките, които й дават и да се злобее, затова че е с връзки. Мартина е достатъчно тактична, за да не позволи подобно нещо“, коментират от екипа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар