Вижте най-странните капризи на звездите

Гласувайте за статията

Претенциите на звездите понякога наистина могат да бъдат странни. Но някои от тях са направо стряскащи. И костват много нерви на мениджърите им.

Така например Марая Кери веднъж поиска 20 котенца, 100 бели гълъба, 80 бодигарда и розови конфети във формата на пеперуда. Изпълнителката буквално скъсала нервите на екипа си, докато изброявала прищевките си.

Марая Кери е най-капризната звезда в света

Марая Кери е най-капризната звезда в света

Ексцентричният Мерлин Менсън обаче е още по-екстравагантен. Той настоява по време на концерт в гримьорната му да има котешка тоалетна. Но не за домашния му любимец, а за него самия — в случай, че му потрябва.

Поп кралицата Мадона пък държи да разполага с частна баня по време на концерт. И не позволява на никой да влезе в нея. Изпълнителката държала да има и бутилка кислород и маска за дишане. И това са само част от капризите й.

Лейди Гага пък настоява да пътува с личната си гримьорна. Певицата настоява собствените й мебели да бъдат декорирани.

За разлика от световните звезди родните фолк диви са доста по-скромни. Преслава и Галена доскоро се караха коя да закрие концерта на „Пайнер“. Като често примата на фолка отказвала въобще да се качи на сцената, ако не е последна.

Фолк певицата ДесиСлава сменя трима гримьори и поне двама коафьори при концерт. Тежко и горко му, ако някой има неблагоразумието да загрози певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар