Вижте най-красивите тенисистки в света днес

Гласувайте за статията

Как изглеждат най-добрите дами на световния тенис днес

Те бяха радост за окото на световните кортове и любимки на медиите и модните издания. От няколко години обаче трайно отсъстват от светлините на прожекторите, след като слязоха от върха. Ето как изглеждат ВИП — дамите на световния тенис днес.

Бившата номер 3 в света Габриела Сабатини днес е на 43 години, но все още излъчва чара, с който ни заливаше от тенис кортовете. В момента аржентинката развива собствен бизнес и разпространява марка парфюми, носещи името й.

Габриела Сабатини е все така младолика и на 40

Габриела Сабатини е все така младолика и на 40

Аранча Санчес се състари

Аранча Санчес се състари

Бившата номер 1 в света Аранча Санчес — Викарио е видимо състарена за своите 42 години. Скандалите с родителите си, които вини, че „са я оставили без пари“, присвоявайки всичките й приходи от турнири и спонсорски договори, се отразиха на вида й.

Щефи Граф е просто неузнаваема

Щефи Граф е просто неузнаваема

Бившата немска тенисистка, №1 в световната ранглиста, Щефи Граф е абсолютно неузнаваема. Няма и помен от красавицата, заради която Андре Агаси заряза актрисата Брук Шийлдс. Повод за занемарения й вид е загубата на баща й Петер Граф, който неотдавна почина.

Крис Евърт е жизнена и на 57

Крис Евърт е жизнена и на 57

Що се отнася до 18-кратната шампионка на турнири от Големия шлем Крис Евърт изглежда по младежки привлекателна, въпреки че бръчките й вече издават годините й.

А Моника Селеш е все така очарователна

А Моника Селеш е все така очарователна

За разлика от нея Моника Селеш и днес пленява мъжката половина с красивата си визия и походка. След края на професионалната си кариера Селеш се зае активно с благотворителна дейност в областта на здравеопазването, води активен светски живот и редовно участва в различни кулинарни шоу програми.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар