Вижте Метин и Октай Енимехмедов като деца!

Вижте Метин и Октай Енимехмедов като деца!
3 (60%) 1 vote

Ето как изглеждат звездата от „България търси талант“ и брат му като малки

Уникална снимка на Метин и Октай Енимехмедов като деца открихме от Kliuki.net. На нея бъдещия танцьор и скандално известния му брат са невероятно сладки.

Метин и Октай Енимехмедов като деца

Метин и Октай Енимехмедов като деца

„Да не повярва човек, че толкова мило дете, може да направи подобно нещо“, коментират интернет потребители. И допълват, че просто не могат да разберат какво е подтикнало младежа към такива крайни действия.

Припомняне ми ви, че през последните дни Октай Енимехмедов се сдоби с доста скандална слава. Той се опита да нападне лидера на ДПС Ахмед Доган, по време на конференцията на партията.

За щастие, не се стигна до кръвопролитие, въпреки че самият нападател бе линчуван жестоко от разгневените партийни членове. А брат му Метин Енимехмедов и до днес не може да повярва, че по-малкият му брат е способен на подобно нещо.

Самият Метин стана популярен с участието си в „Танцувай с мен“ на Слави Трифонов и „България търси талант“. Артистичният танцьор спечели първото предаване и си тръгна с ферари. Що се отнася до второто му участие в „България търси талант“- там покори публиката с уникалните си изпълнения и спечели заслужено второто място и сърцата на зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Вижте Метин и Октай Енимехмедов като деца!”

  1. Julia Hristova

    ян. 21. 2013

    fenomenalno I genialno.

    Reply to this comment

Добавете коментар