Вижте Люси Иларионов в най-дебелия му период! (ФОТО)

Гласувайте за статията

Дребничката Ани Хоанг може да се наложи точно четири пъти на туловището на Люси Иларионов преди година-две

Люси Иларионов

Люси Иларионов преди година-две

Ако смятате, че сега в Dancing stars Люси Иларионов е изключително дебел, ще преосмислите мнението си със снимката, на която попадна Kliuki.net. На фотоса вляво режисьорът е сниман в най-дебелия си период.

Двамата с Ани Хоанг са на светско събитие и докато виетнамката се е барнала според случая, Люси е в удобния си черен анцуг и суитчър. Сами виждате огромните размери на Иларионов на снимката, като се има предвид, че черното все пак вталява. Е, да вталява, да вталява… колко да вталява…

Люси Иларионов

Люси Иларионов преди и сега

Коментарите под снимката са, че дребничката Ани Хоанг може да се наложи точно четири пъти на туловището на Люси. Певицата обаче неведнъж е подчертавала, че килограмите не я засягат, а дори напротив – предпочита гаджето й да си остане такъв и да не отслабва.

За нейно съжаление обаче Люси вече отслабна, и то доста. С участието си в Dancing stars режисьорът свали вече 25 килограма, които макар на фона на 170-те кила да не личат толкова, не са и малко. На снимката с Ани по-горе Люси е бил малко повече от 170 килограма, а сега е около 140 кг. Разликата се забелязва най-добре, като се наложат двете снимки една до друга.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар