Вижте колко скромно живее Константин

Гласувайте за статията

Константин си живее доста добре, но не и прекалено показно като другите чалгаджии

Ето най-ценното в дома на Константин

Ето най-ценното в дома на Константин

Отдаде ни се възможност да надникнем в дома на фолк певеца Константин и семейството му, благодарение на колегите от kliuki.bg. Коцето, Надя и дъщеричката им живеят скромно, но пък щастливо. За разлика от други негови колеги, къщата му не блести с много лукс и скъпи мебели, но си личи, че е поддържан и обзаведен с любов.

В момента семейството живее в апартамент, в столичен квартал, но мечтата на Константин е един ден да си имат къща с градина. Прави впечатление, че певецът не страда от вещомания и не е затрупал всяко свободно място вкъщи с ненужни неща. Обзавеждането е подбрано с идеята да е удобно и лесно за поддръжка и най-важното безопасно за малката госпожица. Мебелите и стените са светли, което оптически увеличава пространството.

На фона на жилищата на Емилия, Анелия или Галена, които ви показахме скоро, този на Коцето изглежда едва ли не беден. И без това певецът влага по-голяма част от хонорарите си в собствен бизнес, а не в материални богатства. И без това Константин не обича да се показва, че има пари, а според близките му те не се задържат дълго при него, защото харчи с лека ръка.

Най-важното е, че семейството му е задружно и щастливо, а домът винаги може да стане по-голям и по-скъпо обзаведен.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар