Вижте Кейт и Пипа като малки

Гласувайте за статията

Неизвестни снимки на малката Кейт се появиха в мрежата

Невиждани снимки на Кейт Мидълтън като малка се появиха в мрежата. На тях съпругата на принц Уилям е очарователна и само на 11 години. Бъдещата херцогиня на Кеймбридж изглежда невероятно сладка. И дори най-отявлените критици на кралското семейство изпаднаха в умиление при вида на детските й снимки.

Кейт и Пипа умилиха мрежата

Кейт и Пипа умилиха мрежата

Фотосите, извадени от семейния албум на семейство Мидълтън, умилиха цяла Британия. На една от снимките Кейт е само на 11 години и заедно с 9-годишната Пипа са шаферки на сватбата на чичо си Гари. Още тогава Кейт грее с очарователни трапчинки. Които и до днес се смятат за най-очарователната й черта от страна от британците.

Кейт  на 17 - вече е истинска млада дама

Кейт на 17 – вече е истинска млада дама

На друга снимка вече на 17 Кейт е истинска млада дама. Бъдещата принцеса отново е на сватбено парти. Видимо пораснала, Кейт засенчва дори сестра си Пипа. Която в бъдеще ще се превърна в една от най-харесваните жени в света покрай сестра си, пише „Дейли мейл“.

Днес бъдещата английска кралица се подготвя да роди първото си дете. И буквално грее от щастие, покрай бременността си. Неизменно до нея е цялото й семейство, а се говори, че и след раждането тя ще прекара първите шест седмици в семейния дом с майка си, а не в някоя от кралските резиденции.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар