Вижте как се промениха и останалите звезди от „Ало, ало“ днес

Вижте как се промениха и останалите звезди от „Ало, ало“ днес
5 (100%) 1 vote

Звездите от поредицата са просто неузнаваеми

След като ви показахме как се промениха едни от главните актьори в сериала „Ало, ало“, вижте как животът промени и комично представени от Гестапо в поредицата.

Дисциплинираната и изпълнителна редник Хелга Герхардд от комедийния сериал „Ало, ало” е такава и в живота. Шестдесет и една годишната Ким Лесли Хартман продължава снимките си в други сериали, макар и не толкова успешни.

Хелга е неузнаваема днес

Хелга е неузнаваема днес

Роденият в Русия под името Александър (Саша) Малханов изпълнител на полковник Курт фон Щрьом в британския сериал има интересна биография. След като през 1924 година семейството му се установява в Лондон, приелия името Ричард Марнър актьор, започва стремителна кариера в киното като перфектен руски, английски, немски и френски актьор. За съжаление актьорът вече не е между живите. През 2004 година, той почина на 82 години в Шотландия.

Полковник Щрьом днес не е сред нас

Полковник Щрьом днес не е сред нас

Екранният Ханс Геринг и на преклонна възраст не спира да твори

Екранният Ханс Геринг и на преклонна възраст не спира да твори

Екранният капитан Ханс Геринг добил популярност с участието си в научно фантастичния сериал „Доктор Кой”, а след това и в „Ало, ало” е един от любимците на зрителите. През 2010 година Сам Кели отново е на телевизионния екран като герой във филма” Моята ужасна Няня”.

Вики Мишел е чаровна и на 61!

Вики Мишел е чаровна и на 61!

Изпълнителката на ролята на сервитьорката Ивет Вики Мишел има зад гърба си участия в над тридесет филми и сериали. И днес тя изглежда по младежки чаровна и живее заедно със съпруга си и дъщеря си.

Кирстен Кук остарява стилно

Кирстен Кук остарява стилно

Кирстен Кук, позната на българските телевизионни зрители като Мишел от съпротивата, продължава да се снима в комедийни роли. Омъжена, с четири деца, 61-годишната Кук днес живее в източен Лондон.

Можете ли да познаете екранната Мария днес?

Можете ли да познаете екранната Мария днес?

Известната с ролята си на сервитьорката Мария Франческа Гоншоу има интереси и в издателската дейност, като дори видеоклип с нейно участие печели „Грами”. Подвизава се и като сценарист и продуцент, а напоследък се е отдала на творческия си талант като художник.

Качествено и стилно!  Така живя  докрая Кенет  Конър

Качествено и стилно! Така живя докрая Кенет Конър

Погребалният агент мосю Алфонс (Кенет Конър), когото и след смъртта му зрителите ще запомнят с репликата му при представянето си „Бързо и стилно!” до края на живота си продължава да е на снимачната площадка.

Кралицата му оказва голяма чест като го назначава за член на Ордена на Британската империя. Конър почива от рак в дома си през 1993 година, като оставя след себе си съпругата си Маргарет, сина си и три внучета Томас, Хейли и Роуз, които като деца са се изявявали като актьори.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар