Вижте как са изглеждали звездите като малки (Снимки)

Световните знаменитости също са били зубъри и аутсайдери

Тейлър Суифт няма нищо общо с вида си като малка
Тейлър Суифт няма нищо общо с вида си като малка

Дори и богатите и известните са били деца, това е повече от ясно. И като такива са ходели на училище. Дали обаче образите на преуспели знаменитости, които виждаме днес от клиповете и списанията, имат общо с вида на любимците ни като малки? От kliuki.net успяхме да се доберем до повече от любопитни фотографии на някой от най-известните световни певци и певици от времето, когато все още са били обикновени ученици.

И аутсейдери, добавят феновете, гледайки кадрите. Действително, на снимките от ученическите си книжки доста трудно можем да разпознаем непокорната Кеша или скандалния Еминем. Първата, която се прочу както с изключителния си глас, така и със скандалите с алкохол и наркотици, в които се забърка, на ученическата скамейка е изглеждала по-скоро като зубърка, коментират форумци.

Най-известният рапър в света пък като тийнейджъра Маршал е все още доста далеч от скандалния Еминем, който превзе музикалната сцена с римите си. И който в последствие влезе в клиника, за да се лекува от зависимостта си към наркотиците.

Друг негов колега пък – Lil John, като ученик изглежда по-скоро като примерен отличник. С очилата и притеснената физиономия направо е готов за студентската скамейка, смеят се феновете.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.