Вижте как изглеждат звездите отблизо!

Гласувайте за статията

Без фотошоп и в близък кадър всепризнати световни секссимволи са си направо стряскащи

Анджелина Джоли е красива и без фотошоп

Анджелина Джоли е красива и без фотошоп

Световните знаменитости отдавна са се превърнали в еталон за красота и съвършенство сред феновете си. Лицата, които ни гледат от списанията и малкия екран, изглеждат абсолютно перфектно и карат почитателите да въздишат било от възхищение, било от завист, че не могат да притежават същата визия.

Как стои въпросът обаче, ако срещнем въпросните идоли в най-обикновен ден, когато са без сценичен грим, който да прикрие бръчките и умората им? И без превърналия се в най-добър приятел на звездите фотошоп, който да заличи несъвършенствата от лицата им? Мартин Шулер, професионален фотограф от Ню Йорк, се е заел със задачата да покаже как точно изглеждат любимците ни в ежедневието си.

Шулер е запечатал всепризнати секссимволи като Брад Пит, Анджелина Джоли и Джордж Клуни в съвсем близък план, показващ и най-малката бръчка или луничка по лицата им. И естествено, въобще не може да става дума за използването на фотошоп. Въпросните кадри предизвикаха небивал интерес и за нула време се превърнаха в хит в онлайн пространството.

Разгледайте и вие истинските лица на световните знаменитости и преценете доколко голяма е разликата с лицата, които виждаме в светлините на прожекторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Вижте как изглеждат звездите отблизо!”

 1. Alida Nedelcheva

  авг. 12. 2013

  Фотошопа е голяма работа,без него истината е съвсем раална!

  Reply to this comment
 2. Ирина Шевякова

  сеп. 12. 2013

  Мики Рурк – най-големия сладур!

  Reply to this comment

Добавете коментар