Вижте как дъщерята на Глория я подкрепя в „Денсинг старс“

Гласувайте за статията

Симона неотлъчно до майка си във формата

Ревностна подкрепа от дъщеря си получава фолк певицата Глория. Изпълнителката се радва на истинска подкрепа от дъщеря си в „Денсинг  Старс“. Симона неизменно е до певицата на всяка тренировка.

Симона подкрепи майка си

Симона подкрепи майка си

Двете дори се снимаха заедно минути преди певицата да излезе на дансинга. Дъщерята на Симона бе и сред първите, които я прегърнаха след участието й в състезанието.

Фенове коментират, че след такава ревностна подкрепа певицата просто няма как да не спечели формата. Още повече, че дъщеря й организира цяла кампания в нейно име на страницата си в социалната мрежа.

От личния си профил Симона призова всички свои фенове да гласуват за Глория. Приятелките на тийн дивата също бяха упорито агитирани от нея. Чаровницата дори направи колажи и публикува снимки на майка си, като непрекъснато апелира в нейна подкрепа. Нищо чудно след толкова активни агитации Глория наистина да спечели формата.

В социалната мрежа вече се чуха коментари, че кралицата на фолка наистина показва грация на дансинга. А много от феновете на дъщеря й се обявиха в нейна подкрепа. Самата Симона застана редом до майка си и показа, че наистина изключително много я обича. И тя е най-важния човек за нея, независимо от трудните моменти, които двете неведнъж са имали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар