Вижте къде отдъхва Златка Димитрова

Гласувайте за статията

Плеймейтката се качи на най-високия небостъргач на Балканите

Златка Димитрова покори най-високия небостъргач на Балканите. Плеймейтката се разходи през уикенда до Истанбул, където се наслади на прекрасна ваканция и разгледа една от най-големите местни забележителности — най-високия небостъргач на Балканите.

Златка на почивка в Истанбул

Златка на почивка в Истанбул

Злати дори сподели с феновете си снимки от ваканцията си в Истанбул, на които позира от небостъргача„Сапфир”. Никак не е зле гледката от 53-я етаж на най-високия небостъргач на Балканите…“, написа под фотоса плеймейтката.

Плеймейтката посети най-високия небостъргач на Балканите

Плеймейтката посети най-високия небостъргач на Балканите

Моделката сподели с феновете си, че е прекарала несравнимо и дори продължава да се забавлява там. Пословичните й знания по география обаче станаха повод феновете й да се пошегуват с нея.

Моделката е възхитена от пейзажа

Моделката е възхитена от пейзажа

Тъй като Злати пропусна да сподели точното местонахождение на небостъргача, под фотоса се чуха доста шеговити коментари. Някои се майтапеха, че е в Лондон, а други в Дубай.

Накрая самата плеймейтка прекрати дискусията, като сподели, че е на почивка в Истанбул. И призна, че много се забавлява по време на екскурзията си.

Това далеч не е първото посещение на моделката до космополитния град, който тя обожава. Златка често отскача до там, когато има възможност, а през лятото не пропуска случай да отдъхне в съседските курорти.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар