Вижте къде избяга Джаро от „Под прикритие”! (Снимка)

Гласувайте за статията

Актьорът Михаил Билалов, който влиза в ролята на култовия престъпник, е на екзотична ваканция със семейството си

Актьорът е на почивка със семейството си

Актьорът е на почивка със семейството си

След края на третия сезон Билалов, който се превърна във всенароден любимец с ролята си на Джаро, се е отдал на заслужена почивка. Самият актьор се похвали като качи снимка от пътешествието в личния си профил във Фейсбук, а един от приятелите му издаде, че снимката е правена на Каймановите острови. Билалов потвърди като дори сподели името на човека, с когото е на снимката – господин Ба.

Зевзеци веднага побързаха да се пошегуват, че Джаро е отишъл чак на Кайманите, за да избяга от комисар Попов. Актьорът приема с усмивка подобни шеги и твърди, че те са съвсем в реда на нещата за неговата професия, в която актьорите постоянно са отъждествявани с героите, които играят.

Билалов се похвали още, че е завършил снимките на новия сериал, в който отново ще има главна роля – „Четвърта власт”. В него мафиотът от „Под прикритие” ще бъде от другата страна на барикадата. Ролята му ще бъде на честен и неподкупен редактор на вестник, който се бори срещу корупцията.

Междувременно главният продуцент на „Под прикритие” – Димитър Митовски повдигна малко завесата около четвъртия сезон на хитовата поредица. Продуцентът официално обяви, че Джаро и Иво ще оживеят, въпреки че част от познатите ни лица ще умрат. За сметка на това в най-скоро време са предвидени кастинги за нови лица, които да участват в четвъртия сезон на сериала.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Вижте къде избяга Джаро от „Под прикритие”! (Снимка)”

  1. Продуцентите на сериала разкриват тайни за четвъртия сезон!

    Reply to this comment

Добавете коментар