Вижте Ирина Сарачинова преди 15 години (фото)

Вижте Ирина Сарачинова преди 15 години (фото)
3.4 (68%) 5 votes

На ретро снимката единствената разлика във външния вид на Ирина Сарачинова е в цвета на косата

Ирина Сарачинова

Ирина Сарачинова преди 15 години

Ирина Сарачинова показа как е изглеждала преди 15 години, видя Kliuki.net. Ако тв водещата не беше уточнила, че снимката е правена през далечната 1999 година, щяхме да си мислим, че е отвчера! Журналистката не е мръднала!!!

Черно-бялото фото предизвика бурни коментари и дискусии сред потребителите не само относно начина, по който изглежда Ирина Сарачинова, но и относно други екзистенциални теми.

„Спомням си, че тази снимка я направих няколко дни след като в любимия Егоист бях прочела историята на една много красива млада дама, която търгуваше с изкуство. Обмислях какво трябва да направя, за да последвам примера й. За 15 години имах шансове да работя точно това, но направих друг избор. Или друго избра мен… Преди гледах повече напред. Сега съм повече в настоящето си“, философства под снимката 36-годишната тв водеща.

Ирина Сарачинова

Ирина Сарачинова преди и сега – никаква разлика

Тогава тя тъкмо е надхвърлила 20 години и работела за рекламната агенция на Мултигруп, а малко по-късно вече е пиар на Васил Божков. В зората на 21 век все още не е познавала съпруга си, а малкият Спас и Вержиния са били само блясък в очите на младата Ирина Сарачинова. Едва през 2006 г. ражда сина си, а две години по-късно и дъщеря си.

На ретро снимката единствената разлика във външния вид на Ирина е в косата. Днес тя е с рус цвят, докато тогава е била с катранено черни коси. Наскоро Kliuki.net ви показа как е изглеждала Ирина Тенчева преди 10 години – там вече можем да забележим повече разлики. През 2004 г. тв водещата е с бяло руса коса на вафлички и с 10 кг по-слаба.

А вие намирате ли разлики между Ирина Сарачинова днес и Ирина отпреди 15 години? Дайте коментар.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар