Вижте холивудските звезди като млади

Гласувайте за статията

Те са най-големите звезди на Холивуд и имат милиони фенове по света.

И ако днес всеки втори човек ги разпознава, то видите ли младежките им снимки просто няма да повярвате, че това са те.

Да, колкото и да не ви се вярва, това е Памела

Да, колкото и да не ви се вярва, това е Памела

Едва ли бихте разпознали в момичето с нежно излъчване най-горещата жена в света — Памела Андерсън. Родената през 1967 година канадска актриса започва шеметната си кариера като може би най-прочутата спасителка на плажа Си Джей. Милиони почитатели сериала и до днес бленуват за перфектните форми на прелестната Памела.

Ева Лонгория била грозна? Да, да!

Ева Лонгория била грозна като малка? Да, да!

Бившата отчаяна съпруга Ева Лонгория предизвика истински фурор с ролята си на Габриела Солис в „Отчаяни съпруги”. Днешната красавица едва ли е предполагала, като малка, че ще бъде обявена за една от най-красивите жени в света. Тъй като от дете е подигравана за грозната си визия.

О, да! Това наистина е Мадона

О, да! Това наистина е Мадона

Поп кралицата Мадона няма нищо общо с невинното и сладко момиченце от ученическия албум. И никой дори няма да се сети, че нежната красавица от снимката в момента е най-популярното и обичано „материално момиче”, превърнало се в една от най-скандалните звезди на планетата.

Чаровникът Джоуи е всеобщ любимец от малък

Чаровникът Джоуи е всеобщ любимец от малък

Звездата от „Приятели“ Мат Лебланк се превърна в любимец на дамската аудитория. Още от малък обаче къдрокосият чаровник се радва на вниманието на съученичките си, които просто го обожават.

И Робърт Дауни не е вярвал, че ще бъде най-скъпия актьор в света

И Робърт Дауни Джуниър не е вярвал, че ще бъде най-скъпия актьор в света

Говори се, че Робърт Дауни — Джуниър днес е най-скъпоплатения актьор на планетата. Звездата от „Шерлок Холмс“ и „Железния човек“ открай време е и любимец на публиката, макар, че едва ли е предполагал какъв успех ще пожъне някой ден. Днес обаче любимецът на дамската аудитория осъзнава популярността си и се подготвя за участие в предстоящите две продължения на „Отмъстителите”. Като за ролята си там е поискал 100 милиона долара.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар