Вижте Глория преди 20 години! (Когато беше пълна и носеше кичозни тоалети)

Гласувайте за статията

Ето как изглеждаше певицата преди години

Фолк певицата Глория днес е смятана за кралицата на фолка. И изглежда като такава. Изискан гардероб, перфектни стилисти, елегантна фигура – певицата упорито поддържа имидж на звезда. Малцина разпознават в нея закръглената, тъмнокоса чалгаджийка, която обикаляше из кръчмите с ярък грим и кичозни тоалети. А прическата й бе доста далеч от всякакви представи за стил.

Глория преди  20 години

Глория преди 20 години

Минаха повече от 20 години, откакто фолк певицата скъса с потресаващия си стайлинг и се ползва със славата на кралица на фолк музиката. А и самата изпълнителка упорито работи върху това да изглежда все по-добре и по-добре с годините. Днес изпълнителката е направо неотразима и предизвиква възхищение у мнозина. Само за сравнение—старите й снимки далеч не са толкова очарователни.

Глория днес

Глория днес

„Прилича на Мария“ коментират форумци видели ретро фотоса на Глория. С пухкави бузки, огромни устни, крещящи сенки за очи певицата няма нищо общо с днешния си имидж. Изпълнителката е направо неузнаваема с основание мнозина я сравняват с Мария. Фолк миньончето преди седем години досущ приличаше на кралицата на фолка. Нищо чудно, че двете могат да бъдат сбъркани на старите си фотоси.

Днес Глория е пример за подражание, стилна, изискана и умерена в изявите си. И предизвиква възхищението на мнозина. Певицата обаче измина дълъг път, за да стигне дотук. И много се промени през годините.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар