Вижте Фериха от „Огледален свят“, преди да напълнее

Гласувайте за статията

Хазал Кая направо ужаси с вида си

Звездата от „Огледален свят“ Хазал Кая направо уплаши потребителите. Актрисата, която търпи жестоки критики, че е напълняла ужасно, показа на какво се дължи рязката промяна във фигурата й.

Ето как изглежда Фериха след края на сериала

Ето как изглежда Фериха след края на сериала и днес

Малко след края на снимките на сериала актрисата изглежда потресаващо. Бледа, изпита с огромни сенки под очите и само кожа и кости звездата е направо плашеща.

Именно от изтощение и почти 18-часовия снимачен ден екранната Фериха се топи толкова скоропостижно, че заприличва на скелет. Близките на актрисата са ужасени, че може да е болна или да е развила анорексия. Самата тя едва успява да издържи до края на сезона. След което се оттегля и се подлага на пълна почивка.

Актрисата е направо съсипана

Актрисата е направо съсипана

Както изглежда в желанието си да навакса актрисата е достигнала внушителен напредък. За съжаление, вместо да се спре на идеалните килограми тя напълнява неудържимо. Близките й обаче са категорични „По-добре дебела и здрава, отколкото болна и слаба“. Самата актриса не обръща никакво внимание на критиките по свой адрес. А в отговор пусна само тази снимка. Дори и най-яростните критици на актрисата замлъкнаха, когато я видяха толкова слаба. На фотоса Хазал е толкова крехка, че все едно всеки момент ще се счупи. Всъщност звездата изглежда направо като призрак.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар