Вижте екзотичната ваканция на Галена

Гласувайте за статията

Фолк певицата се отдаде на релакс в Мексико

Фолк певицата Галена също си подари екзотична почивка през студените дни. Изпълнителката се откъсна за няколко дни от натоварената си програма и отдели време и за семейството си. Изпълнителката прелетя стотици хиляди километри, за да се наслади на кратка ваканция в слънчево Мексико. Където посвети цялото си време и внимание на близките си.

Галена заведе семейството си в Мексико

Галена заведе семейството си в Мексико

Изпълнителката дори публикува семейни снимки на страницата си в социалната мрежа. На тях Галена се забавлява със сина си Стефан и мъжа си Галин. Изпълнителката дори плува с делфини. И подари множество забавни моменти в местен аквариум.

Изпълнителката не пропусна да сподели най-интересните моменти от ваканцията си с феновете си в социалната мрежа. Под всяка от тях певицата прави куп забавни коментари, които много разсмяха почитателите й.

Мексиканският воаяж на Галена изненада мнозина, тъй като, за разлика от повечето си колежки певицата не е споделяла плановете си да почива. И въпреки че последните няколко дни не бе засичана по участия отсъствието й не бе забелязано почти от никого. И докато мнозина си мислеха, че певицата разпуска в дома си и се възстановява след сериозната криза, която изживява по празниците Галена избра да си почине далеч от всичко и замина за Мексико на кратка ваканция.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар