Вижте дома на Мария Шарапова (Галерия)

Ето къде почиват Григор Димитров и най-красивата руска тенисистка

Мария Шарапова замина за Америка. Руската тенисистка реши да си даде заслужена почивка преди старта на новия й тенис турнир. А в слънчевия й калифорнийски дом компания й прави не друг, а спортната ни звезда Григор Димитров.

Мария Шарапова показа дома си
Мария Шарапова показа дома си

Феновете на двойката с огромно любопитство следят как се развива връзката им. Но не по-малко интересна се оказа и къщата на звездата. За разлика от други спортни звезди Шарапова предпочита да държи далеч фотографите. И е оградила имението си с високи стени.

Шарапова разказва, че има няколко имения в Щатите, но не семейния дом във Флорида, а жилището й в Лос Анджелис се превърна в любимо нейно място за почивка. Тенисистката сама го обзавежда като залага на дървото в интериора.

Мебели от цял свят, купени от аукциони и разпродажби изпълват дома на спортната звезда. Но при целия си уют, жилището й в същото време е и изключително функционално.

Домът на Шарапова изцяло замества нейната зала за упражнения. В звездата разполага с личен тенискорт, спортен салон, фитнес и дори зала за йога. А плувния басейн изглежда направо миниатюрен на фона на огромната площадка, на която тренира най-красивата тенисистка в света.

1 коментар
Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.