Вижте детските снимки на наследницата на Ивана

Гласувайте за статията

Фолк певицата показа детски снимки на порасналата Теодора

„Детство мое, реално и вълшебно“. Детските снимки на порасналата дъщеря на Ивана умилиха Фейсбук. Изпълнителката сподели с феновете си цял албум снимки на наследницата си. На тях малката Теодора изглежда доста различна. И няма много общо с красавицата, която днес привлича възхитените погледи на много от феновете на певицата.

Ивана показа детските снимки на Теди

Ивана показа детските снимки на Теди

За разлика от други деца на известни родители Теодора стои далеч от камерите. Наследницата на Ивана не обича обективите и предпочита да си няма вземане–даване с пресата.

Въпреки че се говори, че амбициозната студентка е не по-малко талантлива от майка си, сцената определено не я влече. Теди съвместява две специалности в университета — право и режисура, като често помага и при снимките за клиповете на Ивана. Тя бе сред членовете на снимачния екип в Пловдив миналата година, за един от последните хитове на Ивана. Певицата се гордее с нея, но също така признава, че е и един от най-големите й критици.

Подобно на дъщерята на Глория и наследницата на Ивана израства с разделени родители. Въпреки това младата чаровница винаги е твърдяла, че се смята за обикновен човек, а не за звезда. Теди не крие факта, че като малка е носила шини, нито се притеснява от детските си снимки. Вместо това майка й с гордост разказва, че често я спират по улиците, за да я поздравят за скромното и сърдечно дете, което е отгледала и възпитала.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар