Виж звездните двойки, които скъсаха драматично през 2013-та!

Звездните двойки, които скъсаха през 2013-та, са доста, а скандалите около тях се вихриха месеци наред

 

Едни от най-известните двойки у нас сложиха край на отношенията си през 2013-та!

Напълно неочаквани бяха последствията за връзката при някои от тях, пише изданието HotArena.net по материали на „Телеграф”. Скандалите пък се вихриха месеци наред.

Звездните двойки, които  скъсаха драматично през 2013-та
Звездните двойки, които скъсаха драматично през 2013-та

Део и Лора бяха дълго време заедно, но 2013-та се оказа преломна за връзката им. После певецът хлътна в Елена, докато участваше в „Денсинг Старс”, но тази афера не просъществува дълго.

Пак там се залюбиха Яна и Петко. Яна каза сбогом на Орлин Павлов, а после внезапно се омъжи за новата си изгора.

Алисия и Ники обявиха официален край, а после тайничко се събраха отново
Алисия и Ники обявиха официален край, а после тайничко се събраха отново

Алисия и Николета определено изненадаха всички с официалното си изявление, че повече не са гаджета.

Ама после пак се взеха – явно тръпката е жива напук на Николета!

Като споменахме плейметката, няма как да не се посочи, че и тя претърпя крах в брака си с Валери. Разводът още не е задействан, но вероятно някой от тях съвсем скоро ще се реши на тази стъпка.

Божинови бяха толкова влюбени на Сейшелите, поне за пред хората, а после изведнъж скъсаха. Светската мълва гласи, че причината е изневяра… от страна на самата Николета, дочу първи Kliuki.net.

Тежка година имаше и Жени Калканджиева. Тя изпадаше в алкохолни истерии в „Къртицата”, а после се разбра, че е имала сериозна причина за това. Тачо си намерил любовница – манекенката Зорница Линдарева.

После се събраха, поне засега и ако не са верни слуховете, че Тачо има нова в леглото.

Емануела май е най-каръшката булка през 2013-та. Тя вдигна сватба за чудо и приказ. Това се случи пред цяла България, докато беше в „Къртицата”. Съюзът приключи скорострелно и вече се развеждат.

Рут Колева не само, че се наложи да обърне гръб на своя Калоян, а я сполетя драматично събитие. Изпълнителката беше бременна, а това се превърна в повод за манипулации между двамата.

В крайна сметка Рут взе нещата в свои ръце, направи аборт и зачеркна завинаги Калоян. А сега е с Любо и изглеждат много щастливи.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.