Виж с коя силиконка Андреа замести Николета

Гласувайте за статията

Андреа вече си има нова приятелка и с нея ги върти пред фотоапаратите също, както когато беше близка с Николета

 

Андреа се кани да скандализира всички за пореден път!

Андреа си намери копие на Николета и двете вече лудуват по дискотеките

Андреа си намери копие на Николета и двете вече лудуват по дискотеките

Сега тя има ново оръжие в ръцете си, но не става дума за подобрения по фигурата й, а за близка приятелка. Както Kliuki.net писа преди време, Моника е считана за една от двойничките на Николета. Според мнозина тя дори е далеч по-хубава! Това обаче вие сами ще прецените, но по-любопитното е, че блондинката напоследък често пуска техни общи снимки, които много напомнят на онези от времето, когато беше дружка с Николета Лозанова.

Двете се счепкаха, но за пред хората така и не казаха какви са реалните причини. Певицата увърташе, плейметката и тя, а нещата изглеждаше само, че вече са потулени. Нищо подобно! Наблюдателни фенове на съпругата на Божинов веднага забелязаха, че Андреа и Моника вече са толкова заедно, че биха ги помислили за двойка. Това няма как да е вярно, защото Андреа е обвързана с Кубрат, а той надали ще позволи такива волности…

Все пак помним как Андреа се гушкаше, палуваше и целуваше с Николета, а сега, както изглежда смята да повтори сценария с Моника. Красавиците често са засичани в комплект на светски събития, а новоизлюпената силиконка вече се снима в клип на Андреа. В „Искам, искам” тя се появи в толкова оскъдно бельо, че феновете успяха да оценят даденостите й и дори я провъзгласиха за новата Николета.

Вижте снимките и видеото!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар