Виж с какви кученца се фукат баровките-шофьорки у нас (ФОТО)

Гласувайте за статията

Кученца завладяха сърцата на баровките-шофьорки, които си ги кичат в колите, вместо плюшени играчки

 

Кученца замениха плюшените играчки в сърцата на баровките-шофьорки, видя Kliuki.net!

Баровките-шофьорки зарязаха плюшените играчки и вече си возят живи кученца в колите

Баровките-шофьорки зарязаха плюшените играчки и вече си возят живи кученца в колите
сн.: БУЛФОТО

За всяка богаташка у нас в момента е чест да притежава расов екземпляр от този вид, чиято цена възлиза на над 1000 лева. За да угодят на капризите им обаче, в столицата масово се търгуват йоркширски териери, които отиват в ръцете на глезени щерки или суетни половинки.

Особено модно е декоративната порода да бъде част от лъскавия автомобил на префърцунените дами, които даже и безцелно кръстосват улиците с него, за да бъдат забелязани. Някои намират това за снобария, други за пълно изтрещяване, но жертвите на последните тенденции се избиват да бъдат първенци в покупката на такова кученце.

И вече няма да гледате котета, слончета и мечета във возилата, управлявани от нежни създания. Вече ще гледате живи кученца, които все пак идват от аристократична Англия. „Някои хора се чудят за какво да си дават парите, това е пълно безумие!”, „Особено пък да подражават една на друга, и да не изостанат и те да се сдобият с такова животно, не го разбирам и това е!”, гласят реакциите на недоволните от последната фукня у нас.

Каквото и да казват обаче, тези кученца превзеха ума на баровките-шофьорки и затова не се чудете, ако все по-често се натъквате на тази гледка!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар