Виж Русата Златка рошава и без грим

Виж Русата Златка рошава и без грим
5 (100%) 1 vote

Ето как изглежда плеймейтката рано сутрин

Риалити предаването ВИП Брадър отново помогна за развенчаването на поредния мит за естествена красота на родните ни плеймейтки.

Този път на прицел бе Русата Златка. Без грим, без старателно приготвена фризура, без перфектни тоалети, красавицата изглеждаше не по-различно от всяка домакиня, приготвяща сутрин рано закуска за децата си.

Eто я Русата Златка без грим

Eто я Русата Златка без грим и фотошоп

Феновете на моделката просто не можаха да повярват, че рошавата, недоспала и с подпухнали очи жена е тяхната любимка. И с право, защото досега не са имали възможността да я видят в естествена светлина.

Пластичните операции по лицето на Русата Златка са й оформили правилни черти, но липсата на подходящ грим позволи пред камерите на Големия брат да изпъкнат всички дефекти по лицето й.

Досега моделката не се появяваше никъде без грим, а всички снимки, на които е без макиаж бяха грижливо обработени с фотошоп.

„Много е различна!“, „Не е истина! Това Златка Райкова ли?“, коментират потребители. Според тях моделката е направо неузнаваема без стилистите и фризьорите си.

Най–верните й почитатели тайничко се надяват скоро Златето да се изнесе от шоуто. И да се остави отново в ръцете на вещи и умели гримьори и коафьори, за да си върне звездния блясък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Виж Русата Златка рошава и без грим”

  1. Напука ми се екрана 😀

    Reply to this comment

Добавете коментар