Виж Пламена Петрова каква руса фурия беше

Гласувайте за статията

Пламена Петрова беше перхидролено руса фурия и още с изгряването си показа фатално поведение

Пламена Петрова изгря като русия фурия. Помните ли я?!

Сега участничката в Биг Брадър Олл Страс се подвизава като една сравнително скромна персона, но с известни претенции. Нещо като версия на Елена Кучкова, но далеч от тези крайности, както я оценяват зрителите.

Пламена Петрова

Пламена Петрова беше опасна руса фурия, едва ли е променила нещо, освен визията…
сн.: БУЛФОТО

Kliuki.net ще ви върне в миналото с няколко снимки, които подсказват каква беше визията на Пламена Петрова. Младата напориста певица тъкмо прохождаше на сцената на Мюзик Айдъл и после започна с изявите. И до днес тя не успя да постигне кой знае какво с таланта си, дори се наложи да пропее чалга.

Пламена Петрова обаче е доволна, защото се налага със собствени усилия и не очаква подкрепа от никого, поне засега. Ако се намери някой чичко и за нея, едва ли ще откаже. Тогава рязко ще си смени имиджа, ще я рекламират шумно навсякъде, а тя ще се радва на резултатите от славата.

Уви, към този момент тази орисия изглежда като приказка за нея.

Биг Брадър обаче може и да я изстреля на по-високо ниво, отколкото се намира. Все пак зрителите я намират за очарователна и сигурно ще й ударят рамо в надпреварата между звездите.

Пламена Петрова беше известна с русото си преди. Тогава тя носеше къси поли, талията й не беше особено стегната, облеклото й леко кичозно. Вероятно е счела, че така ще изпъква и ще лепи погледите по себе си, затова е прибягнала до такъв стил. А може просто така да й харесва! Пламена Петрова сега е в по-кестенявата гама и гривата й не е чак толкова проскубана.

Сигурно е взела мерки да я подхрани след агресивния блондински цвят, обсъждат я в нета. А както изглежда, сложила е и екстеншъни, за да уплътни гъстотата.

Може и сами да прецените каква промяна е настъпила при Пламена Петрова през годините – ето какво момиче беше тя!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар