Виж новия дом на Димитър Бербатов (СНИМКИ)

Футболистът се сдоби с луксозна къща в полите на Витоша

 

От няколко месеца футболистът Димитър Бербатов и половинката му Елена са в чисто новата си двуетажна къща в Бояна. Семейното им гнездо се намира в баровския квартал „Бояна”.

Новият дом на Димитър Бербатов
Новият дом на Димитър Бербатов

Нападателят на „Фулъм” се простира върху луксозен двуетажен имот в полите на Витоша, където планира да живее и занапред с най-близките си. Запознати разказват, че тук често се вихрят и приятелски събирания.

Купоните не били от най-шумните и многолюдните, защото Димитър Бербатов наскоро отново стана татко и рядко може да си позволи да посрещне толкова много гости наведнъж.

Десетки тв екрани са закачени по стените на къщата, пише изданието gnusno.com.

Имотът, докато беше в строеж
Имотът, докато беше в строеж

Бившият национал е поставил монитори във всяко помещение, а отвън домът се охранява от няколко спец камери за наблюдение. Таванът е преобразен в кино зала, която е изцяло в тъмни цветове, а техниката е от последно поколение.

В салона са разположени фотьойли и дивани, на които да се настаниш удобно и да се наслаждаваш на филмите. Бъдещият палат на Бербатов беше щракнат от папараци на „24 часа” още на етап строеж. Изграждането му е възложено на самия баща на Елена – инж. Валентин Щилянов, който е предприемач в тази област.

Вижте сами как изглежда крепостта на Димитър Бербатов и любимата му Елена!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.