Виж новата на Багата преди операциите

Виж новата на Багата преди операциите
5 (100%) 1 vote

Гентиана Халити провокира интерес и без настоящите си намеси, но явно плейметката е решила, че така по-добре се котира

 

Вечният въпрос защо жените се обезобразяват с многобройни корекции явно никога няма да намери своя отговор.

Гентиана преди и сега

Гентиана преди и сега

Гентиана Халити е от плейметките, които със сигурност са попрекалили с операциите и предизвикват основно подигравателни коментари, видя Kliuki.net.

Въпреки, че дамата жадува за слава, в интернет е пълно с критика, присмех и грозни подмятания по нейн адрес. По този повод решихме да проверим как е изглеждала тя преди да си посегне толкова драстично и да си напомпа ключови места по тялото.

Моделката преди да прекали с корекциите

Моделката преди да прекали с корекциите

Видно е, че отраканата танцьорка още от малка си пада по русото и е невъзможно да бъдат открити снимки от преди този период. Все пак тук на някои от тях, тя е без основните си поправки на бюста и устните, което я прави значително по-нежна и привлекателна. На такова мнение са и много от нейните общи познати, но повечето я възхваляват и й се възхищават независимо дали се появява някъде сега или от преди времето на силиконовите си подобрения.

Гентиана, която се похвали, че е новото гадже на Багата, успя да завърти главата на доста известни мъже, сред които е дори певецът Константин. Тя не се свени от своите завоевания и продължава все така да се фръцка на светски събития, а преди дни дори беше избрана за най-атрактивна блондинка на специална церемония в столицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Виж новата на Багата преди операциите”

  1. Krasimira Zaharieva

    февр. 02. 2013

    haha taka kato po4nat the si poru4vat statiii…

    Reply to this comment

Добавете коментар