Виж Марто от „Под прикритие” като студент (Все същото дърво)

Гласувайте за статията

Стар клип наводни мрежата с нелепи коментари по адрес на Ивайло Захариев

 

Мартин или Ивайло Захариев, който играе ченгето под прикритие в култовия сериал, определено изнервя аудиторията, а след като не успя да спаси Косъма съвсем ги наостри срещу себе си.

Ето го Ивайло Захариев като студент!

Ето го Ивайло Захариев като студент!

Разбира се, това доколкото е в кръга на шегата, толкова си е и самата истина. Може да е чаровен, готин и неотразим, но явно според мнозина не го бива много в актьорските превъплъщения.

По-интересното е, че няколко години назад той си е бил същият. Kliuki.net попадна на видео, където той се подвизава още като млад студент, но е все така с приятелката си. Ивайло Захариев се качва в такси, а вътре шофьорът се оказва фолк певицата Рени. Клипчето е от времето, когато се снимаше предаването „Туистър”, а срещата е напълно случайна. Самата чалга звезда се похвали, че е фен на Марто от „Под прикритие” и няма никакви забележки нито към героя му, нито към Захариев като талант. Днес Рени си е припомнила тяхната внезапна засечка и решила да сподели кадрите с почитателите си. Е, тя му се радва, нищо че останалите го плюят.

Вижте и вие как стоят нещата!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар