Виж Марто от „Под прикритие“ като селски ерген

Гласувайте за статията

Ивайло Захариев очарова публиката на сцената, въпреки че повечето не харесват как се изявява в сериала

 

 

Ето такъв Ивайло Захариев не сте го виждали!

Ивайло Захариев успя да трогне публиката с ролята си в "Железният светилник"

Ивайло Захариев успя да трогне публиката с ролята си в „Железният светилник“

Поне тези, които все още не са присъствали на спектакъла „Железният светилник” ще се учудят на превъплъщението му. Ченгето от „Под прикритие” обаче се радва на одобрителни коментари след играта си на сцена във Велико Търново. Макар мнозина да го критикуват за начина, по който се изявява в ролята си на Мартин в сериала, то тук той обра овациите с представянето на образа на Лазар Глаушев от историческия роман на Димитър Талев. Ивайло Захариев е незнуваем, но явно успя да очарова публиката, облечен като селски ерген.

Иво Захариев се справя добре не само като Шмекера в "Под прикритие"

Иво Захариев се справя добре не само като Шмекера в „Под прикритие“

Актьорът набира популярност, нищо че в мрежата могат да се прочетат какви ли не злостни коментари срещу него. Някои подценяват таланта му, но може би цивилният полицай от крими сагата по БНТ, има какво още да покаже.

Звездата преди дни стана баща и е много щастлив, а както личи и кариерата му върви нагоре. Феновете на „Под прикритие” пък са в очакване да разберат дали все пак той е оцелял и каква ще е развръзката в продължението, след като той беше разкрит от всички. Това обаче няма да го разберем толкова скоро, колкото ни се иска, но хубавото в крайна сметка е, че филмът ще има четвърти сезон.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар