Виж Корнелия на Христо Трифонов преди да се окепази

Гласувайте за статията

Христо Трифонов се гордее със своята перла Корнелия, но зрителите на Биг Брадър останаха потресени от промяната при нея

Христо Трифонов и Корнелия са едно ексцентрично семейство за пример, колкото и странно да звучи това.

Участникът в Биг Брадър не успя да победи и този път, а когато преди беше вътре заедно със своята перла, двамата бързо се превърнаха в любимци.

Христо Трифонов

Христо Трифонов и Корнелия преди няколко години

Той много се гордее с половинката си, но мнозина се запитаха дали я е сменил, тъй като трудно успяха да разпознаят Корнелия.

Блондинката е станала още по-фрапантна – с операции и изкуствени подобрения, разбира се. Тя е същинска бомба и на партито след финала на формата предизвика див фурор. Дори Евгени Минчев се засрами от нейното разпищолено поведение.

Само Kliuki.net ще ви покаже каква беше Корнелия преди да се окепази.

Не че тогава вече не беше изрусена и понаправена, за да блести отдалеч… Границата обаче все още не беше премината!

Както отбелязват потребителите, някои са се захласвали и дълго са въздишали нощем по половинката на Христо Трифонов, докато тя не е успяла съвсем да се съсипе с пластики. А е била хубава, чаровна и секси.

Сега е някаква карикатура, гласи единното мнение в мрежата. В крайна сметка, дамата има достатъчно добра преценка или поне би трябвало, все пак е на възраст вече и тепърва ще дава пример на дъщеря си.

Корнелия на Христо Трифонов ще я научи как да се грижи за себе си, за да омайва мъжете, както тя самата го прави. Природна даденост, какво да правиш…

Но останалото е дело на сръчните ръце на хирурзите и вече е прекалено. Ето как си я спомнят онези, които са мечтали за Корнелия и вече не искат да я погледнат заради ужасната й трансформация (сравни визията й на купона ТУК).

Все пак тя ще се запише в историята на предаването като една от най-атрактивните фурии, които са се появявали някога в ефир, независимо дали това се харесва на всички или не.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар