Виж колко лакома е слабата Гентиана Халити

Гласувайте за статията

Гентиана Халити се тъпче с тонове шоколад

Гентиана Халити е слаба, но излезе шокиращо лакома, видя Kliuki.net.

Палавата моделка само преди месец припадна от глад и предизвика слуховете за възможността да е болна от анорексия. Тогава скандалната плеймейтка ги отрече всичките.

Гентиана Халити

Гентиана Халити нагъва тонове шоколад

Днес може и да се по съгласим с нея. Дали от глад или изтощение е довело до припадъка само Халити знае, но определено сега е наблегнала над тренировките.

За апетита на Гентиана Халити говорят снимките с нея, на които лакомо си похапва тонове шоколад. Лятото страшно е засилил апетитът й и моделката му се е отдала на сто процента. Слънце и шоколад, много шоколад.

Гентиана Халити май е забравила за диети, а изглежда все така зашеметяващо. Плеймейтката явно е наблегнала усилено над тренировките и не допуска фигурата й да се закръгли. И в същото време се наслаждава на любимата си храна и то в огромни количества.

Гентиана Халити си е слабичка и много нежна. Това дава поводи за какви ли не предположения. Може би глад и пак глад. А днес я виждаме като лакомо създание.

Да ядеш и то в изобилие и то не какво да е, а шоколад и в същото време да си със съвършено тяло си е мечта. Голямата мечта за всяка жена. Гентиана Халити май е открила пътя към нея. Нагъва ли нагъва.

А все така красива и стройна. Тя очевидно набляга на здравите тренировки. Това количество шоколад иска и изразходване. Искаш шоколад, значи скъсване от тренировки. Няма как. Лакомията се заплаща.

Гентиана Халити го знае. Тъй, че на работа.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Виж колко лакома е слабата Гентиана Халити”

 1. Билкова аптека

  авг. 25. 2014

  По-вероятно да е само за снимката така

  Reply to this comment
 2. Коремна преса

  сеп. 03. 2014

  Генитални хламиди изглежда добре 🙂

  Reply to this comment

Добавете коментар