Виж Ким Кардашиян преди – нежна и очарователна!

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян е била едно нежно и очарователно момиче, а после се замайва покрай известността си

Ким Кардашиян е развалила тази нежна хубост с пластични операции и подобрения, които днес я правят да изглежда далеч по-натрапчиво.

Ким Кардашиян

Ким Кардашиян преди, още не беше настоящата звезда

Kliuki.net публикува снимки на звездата от времето, когато тя тъкмо прохожда като звезда. Те са правени през 2006-та и 2007-ма година. Тогава Ким е започнала да движи с Парис Хилтън, нещо което определено й помага да се изстреля в публичното пространство, писа изданието jenite.bg.

Постепенно за нея започва да се говори все по-често, а после Ким Кардашиян участва в риалити шоу. След това е забелязана от още повече хора, а нейните корекции допълнително втренчиха погледите в нея. Каква ирония само?!

Ким Кардашиян днес разхожда сочни форми, които не са еталон за красота, но пък с тях изпъква и привлича вниманието. Тя неслучайно се е подложила на корекция отзад, защото е знаела, че именно така ще бъде по-различна от останалите.

Но само, ако я сравним с визията й в миналото, си правим изводите колко жадна за слава е била Ким Кардашиян

Не се чудете тогава, че родните знаменитости зорлем се докарват на маймуни, за да бъдат обсъждани и популярни. Ето защо Мара Отварачката гордо си носи джуките и споделя, че те са нейна запазена марка. Вие сте очаквали тя да се срамува, а пък тя съзнава кое е фактор за нейната известност.

Половинката на Гущеров е хитра и много пресметлива, знае кога и как да бъде под прожекторите, нищо че не прави кой знае какво… Дори вече на участия не ходи, но пак е по-интригуваща за публиката от някои свои колежки.

Ким Кардашиян не е изключение от правилото. Тя е един продукт на своя екип, а харизмата й е подчертала този късмет да бъде на небосклона на световните любимци.

Ето какво крехко същество беше преди Ким Кардашиян!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Виж Ким Кардашиян преди – нежна и очарователна!”

  1. И сега си е добре 🙂

    Reply to this comment

Добавете коментар