Виж как Златка стърчи над Миро (СНИМКИ)

Златка стърчи над Миро с около една глава, а любимият й често става обект на подигравки

 

Златка стърчи с една глава над Миро и редовно предизвиква бурни коментари… Напоследък Златка и Миро са заедно навсякъде, а плейметката е много доволна и щастлива.

Златка е по-висока от Миро и не се качва на токове, когато се снима с него
Златка е по-висока от Миро и не се качва на токове, когато се снима с него
сн.: БУЛФОТО

Ако се чудите защо обаче тя все е на ниски обувки, ето го обяснението. Любимият на Златка е значително по-нисък от нея и това му създава редица неудобства. Където и да се появят двамата все някой намира повод да ги сочи с пръст и да обсъжда дребничкия й приятел.

Златка стърчи над Миро и фотографите внимават, когато ги снимат заедно
Златка стърчи над Миро и фотографите внимават, когато ги снимат заедно
сн.: БУЛФОТО

Какво да се прави – в любовта всички сме равни и това не е причина той да става обект на подигравки, но е факт, че редовно се случва.

Златка е свикнала на такова внимание и приказки зад гърба си, но дали и Миро ще се справи така добре със славата. Феновете на силиконката се опасяват, че грозните подмятания могат да станат причина за срив във връзката им с Миро. „Аз не бих понесъл такива подигравки, най-малкото всеки път ще ме е срам да излизам с нея… много неприятно!”, споделят загрижени за Златка в мрежата.

Независимо от това, Златка и Миро си личи, че летят на крилете на чувствата си и даже скоро планират да се женят. Красавицата отдавна си мечтае да е булка, а като гледаме успява да си сбъдва всички желания, със сигурност и това ще й се получи.

А вие вижте как Златка стърчи над Миро и споделете отиват ли си като двойка!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.