Виж как Слави се подигра с Ризова и Димитър Цонев (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Аз не разбирам какво точно коментирам, но съм принудена да го правя

Предаването в „Шоуто на Слави“ носеше името „Гръб в гръб“.

В „Шоуто на Слави“ започнаха вече да се подиграват и на своите само и само да запълнят предаването. Явно сценаристите са се изчерпали и не могат да измислят с какво да заинтересоват зрителите. Жертва на това станаха двама колеги на Слави – Цветанка Ризова и Димитър Цонев, писа Lifestyle.bg.

Двамата са водещи на предаването „Лице в лице“, което се излъчва по bTV. В ролята на Цветанка доста успешно се превъплъти Виктор Калев, който явно много обича женските роли. Нейният колега беше изигран от Краси Радков, който добре се справи с особения начин на изразяване на Димитър Цонев.

Предаването в „Шоуто на Слави“ носеше името „Гръб в гръб“ и иронизираше среща с гостите Яне Янев и Андрей Райчев. Набиваше се на очи грубото държание на Цонев към колежката му. Мнението, което актьорите искаха да внушат е, че Цветанка не е подходяща за тази работа и не разбира нищо от воденето на подобен род предавания.

Цонев я заби с думите: „Само искам да ти кажа, че наистина нищо не разбираш“, на което тя чистосърдечно си призна „Аз не разбирам какво точно коментирам, но съм принудена да го правя“.

Набиваше се на очи грубото държание на Цонев към колежката му.

На гости бяха Яне Янев и Андрей Райчев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар