Виж как Мария стана за СМЯХ при Слави! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Фолк певицата тотално се изложи в шоуто на Дългия

Фолк певицата Мария пак стана за смях. Изпълнителката бе гост на Слави преди броени дни, за да представи новата си песен „Пази сърцето си“. Вместо да предизвика фурор обаче фолк певицата се изложи колосално. Не само, докато пееше, но и докато обсъждаше песента си.

Мария се изложи при Слави

Мария се изложи при Слави

Още с влизането си в студиото Мария показа, че пее на плейбек. Певицата дори не се опита да синхронизира мимиките си със записа и само обикаляше напред-назад с микрофон в ръка. А в моментите, когато се опитваше да се включи с реални вокали, се чуваше доста фалшиво.

За щастие поне й бе спестен срамът Слави да й се подиграва. Шоуменът се държа кавалерски и реши да се заяжда, както обикновено прави с останалите фолк певици. Самата изпълнителка призна, че смята да промени звученето си и да се насочи към RnB музиката и звученето в песните си.

Освен всичко останало, изпълнителката сподели, че не само любовта я е тласнала в прегръдките на годеника й Християн Гущеров. Тя сподели, че връзката им се гради една на 10% на чувства помежду им.

Все пак старозагорката не пропусна да представи новата си песен и да сподели, че е щастлива и се чувства успяла. От вълнение обаче не можа да каже повече от едно — две изречения, преди Слави да я отпрати с куп ласкателства и благопожелания.

Видеото с участието на Мария можете да видите ТУК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Виж как Мария стана за СМЯХ при Слави! (ВИДЕО)”

  1. yty

    февр. 09. 2013

    и тя като Емилия, мързи я да прави кариера вече

    Reply to this comment

Добавете коментар