Виж как Киро Къртицата се накърка яко на партито (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Кирил Ефремов Къртицата здраво се накваси на афтър партито на мащабното шоу

 

Киро Къртицата разпусна яко на афтър партито, а като се накърка взе да налита и на чужди жени!

Киро Къртицата се накърка на партито и налетя на чужди жени

Киро Къртицата се накърка на партито и налетя на чужди жени

Кирил Ефремов беше на забавата с красивата си половинка, но явно, че фенките не му оставиха въздух да диша и се наложи да ги обгрижва почти цяла вечер… Добре, че Ели не е от ревнивките и усмивката й не залезе, въпреки изпълненията на Кирил.

Kliuki.net забеляза, че той много си пада по уискито и си го налива в обилни количества. Обяснимо е, че след толкова напрежение и еуфория, той си позволи да премине границите и да подивее от кеф.

Киро Къртицата изплезил език от кеф си налива уиски на килограм

Киро Къртицата изплезил език от кеф си налива уиски на килограм

Нищо, че парите няма да вземе, а ще отидат при някой от зрителите, Кирил Ефремов се оказа най-обичаната Къртица и нямаше повод да страда.

Купонът определено може да се опише като незабравим, но някои от участниците може и да нямат ясен спомен от него… Надяваме се, че Киро Къртицата не е от тях, но като гледаме как е изплезил език от вълнение при вида на любимата си градусова течност, започваме да се съмняваме. В крайна сметка, риалитито, определяно като най-мащабната продукция, завърши, а заселниците имат право да ознаменуват финала по особено щур начин.

Вижте сами как Киро Къртицата се накваси до козирката и започна да се хвърля уж случайно в деколтетата на неизвестни дами!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар