Виж как фирканият Пацо се посрами в елитна дискотека

Гласувайте за статията

„Едно време показваха маймунки по панаирите, сега е Пацо!”, кискат се по адрес на брадъра в мрежата

 

Цирк и сеир!

Такава е ситуацията по родните дискотеки, риалити предаванията и светските събития.

Пацо си подпийна здраво на участието на Константин

Пацо си подпийна здраво на участието на Константин

Нещата отдавна не стоят така, че ако си талантлив, ще си известен и хората ще ти се радват с основание. Как се обърнаха така, ние не знаем, а и няма да го нищим, но е факт, че Панайот от „Биг Брадър” се превърна в звезда напук на всички, които недоумяват как се случи това…

Последната му изцепка в елитно заведение е повече от срамна, но не и за Пацо! Той е горд, че покрай популярния си приятел Константин, все е на топа на устата и е гвоздеят на вечерта. Нали го знаете Пацо какъв е като си пийне?

После забавлява публиката, сричайки на микрофона

После забавлява публиката, сричайки на микрофона

Е, така се случи наскоро по време на участие на Коцето, разказват очевидци. „Нормално, нафирка се момчето, почервеня му лицето, както обикновено и взе да срича на микрофона!”, забавляват се с него присъствали на купона.

Певецът често води със себе си Пацо и му дава думата пред събралата се публика. „Едно време показваха маймунки по панаирите, сега е Пацо!”, кискат се по негов адрес в мрежата. Откакто той е водещ самочувствието му съвсем порасна, а мацките се въртят около него.

Брадърът от Гълъбово неведнъж е казвал, че се е пръкнал за слава и това е неговата сбъдната мечта. Честито! Какво друго му трябва на човек, за да е щастлив?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар