Виж Ива Софиянска, когато беше само пъпчива тийнеджърка (СНИМКИ)

Виж Ива Софиянска, когато беше само пъпчива тийнеджърка (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Ива Софиянска беше въведена в обществото от татко си Стефан Софиянски и за кратко се превърна в принцеса, а беше просто едно грозно пате…

 

Ива Софиянска, когато беше още само една пъпчива тийнеджърка!

Ива Софиянска, когато беше само една пъпчива тийнеджърка, а днес тя е най-богатата младоженка!

Ива Софиянска, когато беше само една пъпчива тийнеджърка, а днес тя е най-богатата младоженка!
сн.: БУЛФОТО

Снимките, на които Kliuki.net попадна, ни връщат доста години назад, а таткото Стефан Софиянски тъкмо беше въвел щерка си в обществения живот.

Днес тя е най-богатата младоженка у нас. След като наскоро се венча за сина на Васил Божков – Антон, за Ива Софиянска спокойно може да се говори като за истинска принцеса…

Е, добре – бременна принцеса! Бебето се очаква през октомври, а двойката скрепи любовта си с таен брак, до чиято церемония никоя медия не беше допусната.

Някои все пак се надяват, че те ще продадат скъпите си моменти на известно издание и нищо чудно да се разнесат лавинообразно в нета, но дотогава да си припомним каква беше малката Ива Софиянска. Ето този чар я превърна в неотразимата дама на сърцето на Антон Божков, който на драго сърце сви гнездо с нея и вече се чуди как да я глези.

Ива Софиянска от момиче е пред камерите и на показ, а това неименуемо привлече погледите и на знатни кандидати за нея. Само един обаче беше допуснат в крепостта и сега Ива и Антон Божкови даже ще си имат поколение!

Тук е съвсем невинна и естествена – с акне, типично за възрастта си, с леко криви зъбки, но супер щедра усмивка, без никакъв грим и претенциозни тоалети – вижте Ива Софиянска!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар