Виж Глория много руса (РЕТРО СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Зевзеци веднага заподозряха, че Глория крие ромско потекло заради начина, по който изглежда като блондинка

Глория

Глория руса

Ослепяхме! И не заради „ослепителното“ русо на Глория, а заради цялостната й визия. Примата на поп фолка е една от малкото в бранша, които не обичат да си правят експерименти с цвета на косата и почти никога не го сменят. Да, ама не!

Kliuki.net попадна на снимка на Глория от неин доста стар и доста рус период. Фотосът обяснява защо певицата избягва да си сменя цвета на косата – като блондинка е просто умопомрачителна!

Снимката е правена през 90-те години, когато фолк дивата беше в разцвета на кариерата си. Ползвана е за обложка на един от албумите й (груба грешка на продуцентите). Визията е класическа за този период – тупиран голям бретон, жълто кукленско русо и разбира се – черни вежди.

На по-късен етап изпълнителката на „Пуста хубост“ отново е посегнала към русата боя, но в много по-мек тон. Глория е заложила на медния оттенък и вече няма бретон. Макар това да е по-добрият вариант, определено русото не е цветът на примата.

Неслучайно коментарите под снимките са негативни и подигравателни. Зевзеци пък дори заподозряха, че изпълнителката на „Циганско сърце“ крие ромско потекло.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар